KEITÄ ME OOMMA JA MIKSI TÄTÄ TEEMMÄ

Olemme aviopari Teuvalta Etelä-pohjanmaalta. Meidän lisäksi perheeseemme kuuluu lapset Merika ja Ramses, sekä kaksi koiraa Hugo ja Heta sekä uusin tulokkaamme tyttären Olga koira. Tiedämme mitä on yhdistää koirat, lapset ja perhe-elämä. 

Koira harrastus alkoi yli 10 vuotta sitten. Tokihan meillä aina koira on ollut, mutta emme laske sitä varsinaisesti kouluttaja kokemukseksi. Varsinainen kiinnostuksemme koiriin alkoi "moniongelmaisen" Ronin myötä. Ronin elämä oli lyhyt, mutta opettavainen. Ronin kohtalo/käyttäytyminen laittoi meidät miettimään seur. asioita... 
Koiran käyttäytyminen, kieli, hyvinvointi, koulutus, rotuominaisuus ja mikä koira oikeastaan on ? Miten omistaja ja koira löytää yhteisen tien?

Tästä alkoi vuosien taival, eikä loppua vielä näy. Olemme kahlanneet läpi kirjoja, dokumenttia, tutkimustuloksia. Olemme osallistuneet lukuisiin luentoihin, koulutuksiin, seminaareihin, erilaisiin tapahtumiin, päiviin jne. Olemme opetelleet ryhmien vetämistä, leirien/tapahtumien/esittelyjen järjestämistä Tokoagi-kouluttajina. Olemme myös perustaja jäseniä Pohjanmaan Tokoagi-koirakot Ry:ssä, yhdistyksen toiminta on loppunut mutta jatkamme oman toiminimen alla. Olemme tavanneet hurjasti erilaisia koiria ja omistajia, olemme oppineet tuntemaan erilaisia koulutusmetodeja ja kouluttajia. Olemme löytäneet omanmoisemme tyylin ja tavan. Meille ei ole tärkeää kilpailut, täydellisyyden tavoittelu, mahdollisimman nopea oppiminen vaan koiran ja omistajan kokonaisvaltainen hyvinvointi.Luotamme oppimisteoriaan ja operantin oppimisen periaatteisiin.Suosimme positiiviseen palkitsemiseen perustuvia menetelmiä ja vastustamme voimankäyttöä sekä pakotteita.

Pyrimme tarjoamaan koulutuksia/kursseja ns.tavallisille koirille ja ihmisille. Meidän kursseilla ei tarvitse miettiä "uskallanko päästää koirani irti". Meillä harjoitellaan hihnassa, tämä on monesti "helpompaa" niin koiralle kuin ihmiselle. Jokainen ns.kotikoirakin kaipaa ja oppii temppuja/tapoja, kunhan vain uskallat tulla mukaan...

Haluamme auttaa sinua ja koiraasi välttämään tavanomaisimmat ongelmat tai selviytymään jo tulleista ongelmista. 

MEILLE ON TÄRKEÄÄ ONNELLINEN PARIVALJAKKO !

Onnellisen parivaljakon perusta:

- Jokaisella koiralla on oikeus hyvään omistajaan

- Jokaisella koiralla on oikeus hyvään harrastukseen

- Jokaisella koiralla on oikeus hyvään kotiin

- Jokaisella koiralla on oikeus hyvään huolenpitoon (ruoka, puhtaus, terveys)

- Jokaisella koiralla on oikeus hyvään koiralähtöiseen koulutukseen

- Jokaisella koiralla on oikeus koiramaiseen elämään

Meille voit soittaa, laittaa sähköpostia, kun apua tarvitset tai haluat harrastaa, mutta et kilpailla.

Nykyään...

Nyt olemme vuodessa 2016 ja olemme toimineet yrittäjänä jo viitisen vuotta. Toimintamme painottuu hierontaan, yksityistunteihin ja kevät/kesä/syksy kursseihin. Meillä on vakituisia asiakkaita ja paljon myös pitkän matkalaisia kurssilaisia. Kokemusta karttunut ja ymmärrys kasvanut vuosien varrella. Isännän koirahieroja ammatin kautta olemme myös oppineet kivuista ja säryistä, kuinka pienikin jumi voi koirankäytöstä muuttaa. Tällä hetkellä onkin hieronta vastaanotto maanantaista keskiviikkoon, vuosien varrella isännän käsien kautta kulkenut monenmoista hännän huisketta. Ikähaitari on pennusta vaariin ja rotuja kääpiöpinseristä skotlanninhirvikoiraan. Viiden vuoden aikana kokemus on kasvattanut ammattitaitoa. Olemme myös kiertäneet kursseja ja koulutuksia vetämässä ympäri suomen, meidät voitkin kohdata missä vain ja milloin vain.

Tapaamisiin!

 

Koulutukset ja muut semmooset:

KOIRAHIEROJA KOULUTUS JA TUTKINTO 2012.

Tokoagi opastaja/kouluttaja -koulutukset, ongelma koiraviikonloppu, koirien elekieli ja johtajuus seminaari, ongelmakäytös päivät, ongelmakäyttäytymisluennot, koirankieli ja johtajuus ajattelu luento, naksutin koulutusta ammattilaisille leiri, hajutyöskentelyn perusteet ja luento, oppimispsykologian perusteet ja käytöshäiriöiden anatomia koulutukset jne.

Etusivulle